Зависи од забите и зависи што очекуваш.. искрено чуда секако не се дешаваат, јас не би ги купила повторно порадо ќе си иплатам белење на заби во ординација, затоа што и овие не се кој знае колку безбедни
Ќе ми помогне ли некој пишав во друга тема никој не ми одг како можам да ги искл известувњата да не ми стигаат во известувања тоашто објавуваат пријарлите на стори з фб ве прашувам. Ви благодарам
Ај стај линк жити се, мене ништо на гугл не ми дава кога го пребарувам тоа Нема во ниеден маркет ниту аптека производи на crest.. нема увозник за МК. Ако некој препродава на своја рака тоа друго е, може и да е пакувано во тунгузија па да е како фејк D&G
Ма јок..не би дала 50-100 евра за некој на фб што продава и кој знае од кај ги набавува.. Иначе пред 4-5 год имаше во Шутка на пазар ист принт на пакувањето само од километар се гледаше дека е фејк.. 300-400 ден беа На друг пазар немам видено, ама шутка транс се уникат
Си имаат декларација овие, све си е океј И помагаат ептен, кој и да прашуваше. Од 3 ленти се познава веќе
Мене не ми помогнаа.. 1-2 нијанси ако ми се осветлија. Можеби затоа што не сум пушач, не пијам кафе и немам многу темни заби ..Кој знае Плус тоа не се ни толку добри за забите, сигурно си читал состав и како влијае честото користење на забите..
Може зависи и до забите шо знам, мене ме зезаа дека сум стаил порцелански, е толку беше разликата А за користење се консултирав со доктор ми даде апрувал
Визија, се плаќа 1.000ден преглед ама докторот стварно го бива, комшика имаше сериозен проб со очите и и кажуваа дека ќе ослепе, од тука ја спасија, знам и други позитивни примери.