Не се сеќавам сега колку е нормалната граница на инсулинот, штом имаш нус појави мора да го смениш лекот. Уф сиофор помагаат, другите не знам.
Da utre obavezno kese javam fala ti mnoguu srce sto mi pomogna utre ke vidam sto.ke mi kase doktorkata fala ti yste eednas ❤
Ние кога бевме покренаа постапка, отидоа и лично во фирмата го опомениле газдата и му дале рок. На рокот му се јавиле, тој рекол завршено е и толку. Кога отидов пак да го пријавувам бидејќи не беше ништо завршено рекоа дека нема што да направат..
Во Дебар Маало има една ако не се лажам. Некаде во близина на Кала, низ уличките. Ама не можам точно да се сетам.
Пробај глукофаж. Или пиј ги со некој лек за желудник. Јас кога ги почнав пред сто години мислев да се откажам од што имав проблем со желудникот, со тек на време се навикнав. Сиофор пијам инаку и тоа 3пати на ден.
Мене последно чипот ми беше оштетен, морав да вадам нова... не можев да плаќам ниту вадам пари од банкомат, вака ми кажаа во банката...
Не поминува на ПОС терминал? Може да е оштетен чипот и да не ја чита во тој случај не би работела и на банкомат. Може и да не е во ред интернет конекцијата на местото каде се купува ако само таму не минува.
мене така ми правеше кога требаше да платам на фб за реклама. се јавив во банка ми рекоа не е до картичката, туку до фб е. па им пишав и се беше ок потоа
Da ne si blokirana? Javi se vo banka i prasaj. Mene mi bese taka blokirana zaradi neplaten danok na imot od grad skopje