Не ми е за слабеење, и повеќе од доволно сум слаба. И добро се хранам и вежбам. Ама баш под задникот целулитот малку потешко се мазни Ме интересираше каде, колку третмани, дали е поефикасно од класичните антицелулитни и сл
Пријателка имаше проблем со коленото и грбот, порача ваков појас и не осети ништо подобрување. Од нивно кажување, лично незнам.
Искуство со парфемов, дали вреди за парите? Траен е? Убаво мириса? Spoiler https://www.google.rs/search?q=caro...oECAsQAQ&biw=360&bih=524#imgrc=S1ARo86pwhBXSM
Јас имам правено и има ефект повеќе од антицелулитна со раце. Само не можи од одма. Треба повеќе третмани, не можи наеднаш.Вода обавезно мн пиење при правење на третманите. И јас сум слаба,редновно вежбам. Имав малку целулит, пак ми требаа повеќе од 10. Само внимавај каде ќе ги правиш. Не е работата да те гали, мазни полека само, така и 50 да направиш нема да има ефект. Целулитот кај шо е боли малку ама само на почеток. Не сум од ск за да ти препорачам. Распрашај се првин. Тоа оди во комбинација исхрана, мадеро и вежбање.
Ова со годишнава даночна пријава..... Јас заборавив да се пријавам, дур денес читам дека рокот бил до вчера. Треба нешто да се измени на ова електронска пријава? или само потврдувам треба да се кликни. Мајке ми која глупост е ова.
Провери дали има нешто за доплата или повеќе платено (Последните 2 реда мислам беа). Треба да се двете на 0. Иначе најверојатно веќе е автоматски потврдена.
Рокот беше до 31.05.20 г. Ако ГДП не е потврдена или коригирана од твоја страна, УЈП ќе ја потврди по службена должност.
Здраво на сите да ве прашам за интернет да активираш на телеком гледам имаат некаква понуда од 15 гб и секој месец нешто плус дополнително без надомест ова било само за магента и мобиле дали го има некој активирано и да каже искуства како оди. Фала
Има ли за студенти ваучер од државата? Како да проверам, некој ми спомна со внес на матичен број, ама каде како што не знам,има некој што е поупатен
Женски, ви благодарам за одговорот. Имам уште едно прашање. Дали некоја од вас си купила велосипед со субвенциите? Како оди таа постапка? Гледам дека од денес почнува тоа. Поздрав.