Од DM има еден течен сапун од Dekmit, кошула има на него и со четкичка е под кашачето. Под 100 денари е. Истрлаш кошула со него, оставиш да отседи и переш. Закон за кошули
Биоактив прашок или имаш капсули од различни фирми (факс, ариел, ленор). Јас до сега не сум осетила разлика меѓу перењето со капсула и со прашок.
Некојa да билa во Изгрев Хотел и Аквапарк? Ме интересира за услугата, јадењето дали е убаво и скапо, собите, аквапаркот. Општо за се ако била некоја од вас да пише
Веќе третпат ми ѕвони број +0000. Ни одговарав ни одбивав. Само го оставам да изѕвони, неколку секунди трае. На некој друг му се има случено ова?
Немој да креваш мрнр ми ср има случено но само еднаш најверјанто саакаат да тр замарат нр кревај оти гледаш стрнски број р можеш да платеш скапо
Нркој да мр советува малку ако може да ми кажетр до што е проблемот имам ајфон 7 но кога пишувам на пораки некогаш знаат одма да ми стигнат пораките а нркоагаш знаат после десет мин да ми свртне тел или да свирни дека имам порака и пишува дека е пред дедрт мин нркој со вакво искуство што бил дали има некој. Фала однапред
Може ти праќаат imessage.Тие пораки се испраќаат меѓу корисниците на било кој Ајфон али само ако имаш интернет (било каков). И може кога ти пишувале не ти стигало пошто си напраил нешто со нотифик. Провери си
Тоа со imessage ми е исклучрно к знам дека преку интернет може да се праќаат но и ми беше ставрн на звук дури откако го стиснав да видам колку е саат дури тоги свирна дека има порака и баш пишуваше пред 10 мин незнам дали е до трл нешто е пореметен но нов е неколку месрци го имам