Матка, Кратово, Лебедово Езеро (нешто така се викаше, во близина на Струмица), Стоби (мене лично вакви локалитети ми оставаат големо воодушевување), имаше нешто во близина на Берово, Галичник, Куратица, Ново Село итн.
Што е со журкиве во Ск? На ул Македонија ечи музика, народ без никакви ограничувања и мерки се журка. Чопор народ, еден до друг! Зарем никој не пријавил?
Дечки апартман во Скопје центар или аеродром за две ноќи Има ли такво нешто воопшто. Задолжена сум да најдам а незз ни кај да барам. И која цена е ако знае некој.
https://www.booking.com/hotel/mk/mo...71;srpvid=ca764d7bc0420033;type=total;ucfs=1& Или вака барај на букинг
Дали постои линк од Антена 5 шо actually функционира од телефон? На нивната страна не се пушта никако.
Дали некоја била сеа брзо во завод за вработување дали може сеа да се пријавуваме како невработени ? Уште од нивна страна нема никакво известување
Порано ја имаше на апликацијата Радио Бубамара, како и останати радија од МК, но не ја користам некое време, па не можам да кажам. Сепак, пробај, спушти ја.
Не можам да најдам на страната, затоа да прашам тука. Од колку до колку часот ќе работи Сити мол на 8 септември?
До колку саат работи експозитурата на Охридска банка во Центар кај Беко? Пред Короната знам беа до 18 часот, па имаа промена на работното време скратено работеа. Сега како работат?
Дали функционира автобусот бр 25 што сообраќа од Железничка до Средно Водно? Мислам дека ради коронава едно време не возеа, но ми треба свежа информација дали сега функционира линијата?
1. Некој сајт каде би можела бесплатно да гледам германски филмови со превод (англиски, српски)? 2. Кое е работното време на Atva Home Center? Конкретно за продавницата во Струга ми треба. На страната пишува грешно. Им пишав, не враќаат. * Не сум од Струга и да не е напразно да одам. Пишува до 22 часот дека работат, а петокот во 20:30-40 било затворено.