Има закон да. Мислам дека до 00ч е дозволено пуштање на музика. Не знам точно до колку децибали е дозволено, идат со апарат да проверат колку е гласна музиката, и првиот пат е опомена
Здраво поради пандемијата од Wizzair во јули ни вратија 120% ( но на Wizzair account - не на банкарска сметка) од сумата. Но картите ги резервира другарка од нејзиниот Wizzair профил. Дали е можно сега само она на нејзино име да си резервора карти или може повторно на нас да резервора од вратените 120%??
Дали за субвенции за инвертер клима изводот од банка треба да биде заверен со потпис и печат од банката или може и со електронско банкарство да помине?
Сакам да ве прашам дали ви се има случено огласот преку вработи се да ви се праќа сам на неколку дена?
Дали има тема за Банки во форумов? Хелп Сакам да прашам нешто во врска со Токен на стопанска банка ако има некој нека ми каже, битно ми е
Јас пред 2 год памтам дека плаќав со картичка. За сега не сум сигурна затоа што се надвор, ама сепак мислам дека би требало да може.
Дали ми треба ПЦР за да влезам од Србија у Мк? И дали случајно некој има некое инфо кога би се укинал ПЦР-от и за влез у Србија?