Соберете се неколку луѓе што ви пречи, и отидете им на врата.. Ако не се смени нешто, викнете полиција.
Автобус глеам на странава на возен ред има, ама јас сакам да знам жичарата дали работи? Ако некој знае, please
Дали имате купувано од оваа страница? Има преубави работи ама не знам колку се сериозни? https://nama.mk/
Нане, т.е mentha piperita нема цвет. Има само листови. @BelieberYeahh винка е. Лесна за одржување, преубаво цвета. Декоративно растение е
^Не е нане. Родот на нането има групирани цветови, то ест. соцветие. А дали ќе се појави цветот зависи мислам и како се сади. И компирот и многу зеленчуци имаат цветови што не сме ги виделе ама кај тие што се преферира вегетативниот тип на размножување, цветовите може да изостануваат или брзо да отпаѓаат. Ова горе е тоа што рекоа, винка
Ова е точно. Имам забележано кај планинското нане има цвет, но е доста поразличен од сликата. Може е друг вид на нане, не знам. Да се надоврзам само Исто така, баш по листовите може да се воочи дека се две различни растенија. Кај винката листовите се мазни, додека кај нането се многу поразлични. И јас мислев петунија е на прв изглед. Ама, цветовите се поразлични
Дали некоја знае како треба да изгледа гарантно писмо и што треба да содржи истиот? Малку правец да ми даде,да знам од каде да почнам. Фала
Фала ви на сите за одговорите, дефинитивно е винка. Многу ми се допадна и сакав да прочитам повеќе информации за да знам како да го одржувам.