Зашто на човек кој претпоставувам се излечил би му купувале торта? Зарем повеќето торти не се тешки хемии кои воопшто немаат никакви хранливи вредности? Подобро овошје и зеленчук, од колку торта, а најдобра идеа како што веќе спомна членката пижами, тука нема утка!
Види побарај на фб од оние букети од овошје и зеленчук што ги прават Убаво изгледаат,само не знам дали може да се изеде букетот или само за сликање е,кој има искуство нека каже
Ти си го знаеш татко ти најдобро што би му се допаднало, ете може пример некое благо сеедно да си се почастите сите дома. А, не знеме и што била операцијата и колку време не бил дома. А мече за возрасен маж е детско да
Ако има некој на форумов што е добро запознаен со образовниот симстем во Швајцарија, поконкретно високо образвоание, го замолувам да ми пише. Имам неколку прашање и секое инфо би ми било од помош.
Edinechni postelnini 1700, jastuci na akcija koga ima po 300, a poubavi po 600(od calina).Belite se poevtini postelnini
се наоѓаат ли од оние влошките за чевли патики што се стаават во спортските продавници или само на пазар тоа може да се најде
Јас требаше да пларам 150е казна, а после 8 дена беше 300е. Не ја платив и на крај 500е ми дојде казната сп се судски трошоци и бев на суд.
Па помалку од метар е центиметар. И така е на метрото обележано. Со метро можеш да мериш и цм. А цм да купиш...како???
Значи метро е за маса за даски мерење а сантиметар е за материјал за димензии на тело... метрото е тврдо, сантиметарот е мек за да можиш еве ко шо кажав да си измереш половина итн
Не. Двете се метро само што едното е градежно метро (за мерење даски и маси) а другото е шнајдерско метро (за да ја мериш половината) и можеш да го најдеш на пазар или во џамбо
Ама некои ова шнајдерсково го викаат сантиметро, шо не значи дека е точно, ама сепак... Јас не сфатив од прва. Иначе има и кај шо се продаваат конци, игли и сл.