Мислам во фотостудио сигурно и таму кај тоа што е штандот спроти Веро Џамбо. Едит. Јас па прочитав каде може да си купам. Разгледај по фб страните на фотостудио некое, поголем дел прават по порачка само слика ќе пратиш. Ова го мислам за оние чаши ко шолји, а за стаклени ако мислиш не знам...
Имам AutoCad 2018, а треба да зачувам фајл во верзија 2016, пробав со save as, но ми дава верзии од 2013 па надоле. Барав на интернет и прочитав дека не можело, па ако знае некој да ми каже начин ако е воопшто возможно.
Зачувај во 2013, ќе го отвори и во 2016. Повисока верзија аутокад отвара фајл зачуван во пониска, а обратно не.
Пробав според ова, но не ми дава 2016, како што реков од 2013 почнуваат опциите. Ќе се обидам вака. Фала ви на двете.
Барај ја Лидија Колега на фб (на латиница). Жената црта на порцелан, стакло, платно и ткаенини феноменално. Јас само чаши имам порачано од кај неа, дизајн и боја си одбрав сама, прекрасни се.
Сакам да прашам дали знае некој дали може документи за конкурс од службен весник објавен да се побараат назад? Пример конкурираш и дали може да ги побараш назад, да се откажеш од конкурсот?
Зошто да не. Одиш во институцијата каде што ги подаде документите и им кажуваш дека сакаш да се откажиш и си ги бараш документите назад.