Каде на интернет (од МК, немам време да чекам од Али и слични...) можам да најдам вакви пластични животни за торта (не сакам да ми прават од фондан ) ? Ако може линк од Фб или Инстаграм. Благодарам
Дечки дали на сите ви исплатија од ујп викенд без ддв? Мене во петокот ми префрлија пари ама на маж ми уште му немаат префрлено.
Имам пишувано и во темата ама можеби не сте отвориле затоа тука ќе прашам, дали има некој кој работи или познва некој што работи во Микросам -Прилеп? Имав аплицирано и ме повикаа на интервју, ме интересира дали и тестирањата ќе бидат за време за интервјуто или не? Дали тестирањата се усни или писмени? Ако знае некој да каже од што се состојат тестирањата, не знам што да очекувам бидејќи сум почетник и немам искуство ...
Јас се јавив во ујп, ми рекоа дека процесот на префрлување на парите бил предвиден да биде 2 дена но сеуште не е затворен. Во теков на оваа недела ќе се прави префрлување од викенд без ддв, а веќе од наредна недела и редовниот квартален поврат.
Маж ми беше одамна. Тестовите биле писмени, како тест на училиште. Не знам за интервјуто дали ќе е истиот ден пошто не знам дали го викнаа на интервју.
ти благодарам многу,а дали знаеш прашањата се поврзани со позицијата за која аплицираш или логични тестови?
Ако си студент на факултет на кој ти треба програмот, мислам дека сеуште трае регистрација и спуштање на бесплатен лиценциран софтвер на нивната официјална страна ама најновата верзија. Ако не.. Торент
А ако не е тајна за што ти е 2016? Супер е и новата верзија а сите фајлови мислам дека можеш да ги зачуваш во друг формат..