@Feminka22 немој премногу со зацврстувачот. Одмарај ги без тоа. Држи ги кратки, Б комплекс, витамини итн.
Итно ми треба цвеќара каде што би можеле да ми направат убав букет до 1000 денари, шо прашував во тие шо ги најдов по инстаграм 2000+, што ми е прескапо. По можност во околината на сити мол, но и до центар/ѓорче би било во ред. Ии по можност за брзо да може да се направи. Фала.
Оди на цветен пазар најубав буќет ќе ти направат. Имаш цвеќара во Сити мол и во Порта Влае што исто така се одлични.
Dali nekoj ima informacija kolku pari se plaka godishno za aktivacija na licencata za Kaspersky antivirusna ?
https://nama.mk/oznaka/black-friday...P6geFisZQt5WXWU3Lryso2ZhI4iEaSYFUJ4o4fXVHaJLk има намалување за Black Friday
Дали некој знае што е ова SWAM - Welness што држи курсеви за масери, фитнес инстрктори итн... во Гевгелија. Може некој да ми каже неѓшто повеќе околу тоа?
Дечки сакам да ве прашам што подразбира активност на факултет пошо нели и тоа носи бодови...благодарам однапред
Може да значи многу работи. На пример, може да значи дека од тебе се бара да си активен во текот на предавањето, да влегуваш во дискусии или да решаваш задачи, проблеми... Може да значи дека од тебе се бара да направиш семинарска или крајна вежба. Може да значи да си присутен на часови, вежби итн. Зависи од професор до професор, обично објаснуваат што се бара од вас на првото предавање по предметот.
Исечи ги и не ги лакирај еден месец, одмори ги едноставно.... земи витамин е, б комплекс или некои витамини за кожа коса и нокти...