Би требало да има во Рамстор, Веро или Тинекс, но побрзо и поразновидни би нашла во книжарници, Џамбо или цвеќарници, отколку во маркетиве.
Мислам дека да се купи сега од некоја издавачка куќа е тешко да се најде, единствено да побараш кај антикварниците, што продаваат книги на старо или online. Ти треба книгата или може и online ?
@Dream-Girl @S.W.A.G женски извинете на дезинформација, сум се помешала со друга продавница. Работи продавницата на Рекорд.
Сакам да прашам дали постои некоја служба или не знам организација каде што можам да пријавам едно куче кое што е често пред зграда и некако како да го фаќа понекогаш лудило бидејќи од нигде никаде трча како без цел, ги лае и трча по луѓе како агресивно. Не знам некако многу ми е чудно како да е во некое беснило. Мислам дека има такво на увото жолто ама ипак делува агресивно. Дали можам некаде да се обратам во врска со ова?
Го има некој телефонот Huawei p smart 2021? Ме интересира како функционира со app gallery ,зошто нема нели playstore, како сте задоволни дали можат истите апликации да се симнуваат?
Zdravo , znaete li kade mozam da kupam originalni puri vo skopje i nekoj da mi kaze nekoj poznat brand od puri sto se originalni i kvalitetni ke gi zemam za podarok, i cenite do kolku se ... cekam odgovor od vas .... fala.
Јас за овие продавници за пури знам во Скопје. Не сум пушач, така да не знам дали ги имаат најпознатите пури и колку им се оригинални тие што ги имаат. http://www.lga.com.mk/cigars https://www.farelcigar.com
здраво сакам да прашам доколку е некој запознаен дали може во Германија да се работе со средно Фармација како што работат мед сестри со средно? фала позз
Дали знаете за ваучерот за туризам од 6.000ден што гласи на име на татко ми, можам ли јас да го искоростам?
Добро утро Дали некој знае дали преку апликацијата на нлб банка може да се уплати осигурување и како? Поздрави
Не се разбирам многу од телефони, па да прашам. Користам Whats up група за службени потреби. Планирам да земам нов мобилен. Дали ќе ја има групата откако ќе ја инсталирам апликацијата?