Да ама јас однапред знам кога че ми закажат за прегледи па затоа и ми имаше логика предвреме да соопштам... не можам одмор бидејќи е колективен одмор. Инаку да. Матичната ќе ми даде боледување 7 дена. Па сега нека се скрати платата искрено дојдено ми е преку глава од целава ситуација. Чекав 9 месеци да дојдам до термини а и сега е ептен тенко кој специјалист е на боледување кој којзнае каде. Мхм значи дијагнозата мора да се знае. Не нервира тоа бидејќи претпоставената е оговарачка и не држи ништо за себе па така цела организација ќе ми ја дознае интимата
Јас најдов само ѕвездички во Рамстор мол. Истите ги има и во рамстор во сити мол. Од кој маркет точно ги зема елките? Те молам извести ме ако најдеш други новогодишни форми
Дали во Скопје (Центар и околината) постои продавница каде што можам да најдам мал беџ во форма на стетоскоп како на сликава?
Напиши на инстаграм everpin.mk Инаку за цена е некаде околу 300-400 денари ама за најточно најдобро да им пишеш порака и да ги прашаш.
Од рамстор во сити мол ги земав. Ќе поминат годинава, не ми се оди во Џамбо во гужвата да проверам. За наредната година порано ќе се сремам од али експрес ќе порачам
Дали знае некој каде можам да најдам метални алки во сребрена или златна боја? Ми требаат за украси, нешто слични на оние алки за завеси што се користат.