Од каде можам да нарачам обични евтини спортски патики? Ко за на трчање ми се, ама не ми се даваат многу пари. Гледав порано по 600 - 700 денари се вртеа патики ама не знам на кои страни.
Тоа ти е неоргинал и се многу лоши. Дали и една сезона ќе издржат асално. Имам купувано на 2 пати и ги фрлив за брзо време. Најдобро е да си купиш од продавница нови и оригинални. Поскапо ќе платиш, но ќе ги носиш 2/3 сезони.
Не ми се воопшто за долго време, не па за 2-3 сезони. Затоа барав некои пообични колку за 1 месец да се активирам.
Од Runners тие што се 2×5кг 2.300ден. @Maylin провери во runners патики. https://runners.mk/index.php?route=product/category&path=25
Фб на стар тел хуавеј - не знае пасворд, нема пристап до маил, сака да го префрли на новиот самсунг. Чаре? Пробано со самсунг свич.
Дали некој го има проверено хемиското во веро џамбо за алишта, дали е се добро после хемиското со алиштата?
Јас и многу сум задоволна. Жените што работат се префини, ти кажуваат на лице место ако постои ризик нешто да се оштети малку од перењето ради материјалот на парчето и сл. Не примаат се’. Со други зборови, не се само зркнати за пари, него се фокусирани на квалитет и создавање постојани муштерии. Прашањево као за испит го одговорив
Со што да исчистам бела кожена суќна две линии како од мастило да се а јас немам поима кога и како се направени, мислам дека се имам допрено до нешто што пушта боја. Пробано со Арис, ацетон, крема, не излегува, дали има некое средство за флеки за кожа и еко кожа?
Штом е бела кожата, пробај со чист алкохол на памукче. Јас од фломастер имав на фотеља и со алкохол се исчисти. Ако е во боја кожата, чистиот алкохол може да ја упропасти !
Не може - само маил дава за опција или стар пасворд да се пише - а не го знае. Откако го купила тел и направила фб не го сменила.
Нека пише некој стар пасворд на кој се сеќава, а ако е најавена на фб на некој друг тел нека го смени пасвордот.