Пратете ги нивните никови кај мене во лп,јас ќе ги објавам јавно и тема ќе им отворам ако сакаат. Манијачишта гнасни
Можеш да пријавиш да ги банираат тие членови, јасни се правилата на форумов. 10. Специјално за машките членови Фемина не е место за да си барате партнерка. Постојат други сајтови за таа намена. Не пишувајте лични пораки со содржина од типот „Здр, како си?“, „Дај ми скајп“, „Ајде да се запознаеме“ или пораки со сексуална конотација. Веднаш ќе бидете банирани! Не пишувајте „остроумни“ мислења во секцијата „Љубов и секс“ затоа што веднаш ќе бидат избришани, а вие ќе бидете банирани (нема да опоменуваме). Сè што е напишано во претходните три правила важи и за четот.
Адреса можеш да смениш преку веб-апликацијата, исто и лични податоци видејчи паметам јас кога менував требаше да сликам лична карта. Телефонски број мошеш само преку апликацијата за мобилен. Од лично искуство за двете работи.
Ми се случува и мене да ми пише некој... веднаш проценувам која е намерата и едноставно не одговарам на пораката, не сум пријавила досега зошто после игнорот од моја страна не ми пишуваат пак. Ако почне некој да досаѓа нормално ке пријавам каде треба, нема зошто да блокирам пораки да ми стигнуваат.
Како прво пријави ги таквите пораки, имаш во самата порака копче ПРИЈАВИ. Пријавите стигнуваат до @RainBow она ќе ги банира тие членови. Бидејќи таквите пораки во лп се спротивно на правилата на форумов, па затоа следува бан за тие членови. 10. Специјално за машките членови Фемина не е место за да си барате партнерка. Постојат други сајтови за таа намена. Не пишувајте лични пораки со содржина од типот „Здр, како си?“, „Дај ми скајп“, „Ајде да се запознаеме“ или пораки со сексуална конотација. Веднаш ќе бидете банирани! Не пишувајте „остроумни“ мислења во секцијата „Љубов и секс“ затоа што веднаш ќе бидат избришани, а вие ќе бидете банирани (нема да опоменуваме). Сè што е напишано во претходните три правила важи и за четот. Пријавувај ги таквите пораки. Не е доволно само да ги игнорираш. Бидејќи со тоа што не си пријавила за @RainBow да ги банира, тие добиваат слобода да им пишуваат, да им досаѓаат и на други членки во лп.
Ова кб прво пензиско друштво, кога пред 10 години ме убедуваше агентката да се потпишам ми кажа тогаш дека кога сум сакала сум можела да ги подигнам парите, бла бла и сега што? кога ќе наполнам 64 години тогаш ќе ми ги исплатуваат тие пари?
ова е чиста кражба и манипулација, нема шанси да постои до тогаш а и парите ќе отидат во некое џепче, а ме убедуваа кога сакам можам да ги извадам
И мене исто, ама сепак било утре кога ќе зимаме пензија, тие пари ќе ни ги исплаќаат секој месец како додаток кон пензијата. Јас до пензија имам уште 37 години, така што од тие пари не очекувам ништо, само ми е криво што месечно ни се крати процентуално од придонесите за да се исплаќа во таков приватен пензиски фонд, и тоа на секој од нас...
ни го начукаа, за 10 години сигурни ќе пропадни и парите ќе си ги поделат, да знаев дека вака ќе биде немаше да се потпишам! Кај ќе сме живееле ние 64 години лоповска држава циганарија
Знам дека е индивидуално, ама имам закажано утре МР во Поликлиника Чаир... башка, треба да патувам од друг град. Каква е ситуацијата, дали би иделе вие, или би одложиле?
Оди со search google for this photo сигурно ќе ти излезе во некој бутик. Ама ако не ти е хитно, нарачај си од Али. Гарант ќе е упола поефтино, а истото.
Каде да најдам витамин Ц ампула? Ми треба да ја ставам во инфузија, во зегин на 5 локации немаат, и еурофарм исто. Сте виделе некаде?
Да прашам има книга од филмов, ако некој го гледал, дали знаете каде ја има книгава, и каде можам да ја најдам, ама гледам дека е на турски, не знам дали ја има на македонски. Ако некој знае нека ми пише.