Можеби бил продаден во моментот кога си прашала, на сајтот обично сѐ сум наоѓала, ако не ти пречи со порачки, пробај таму да видиш дали го има.
Не знам каде да прашам на друго место. Во станот кај свекор ми и свекрва ми комшијата поставил надворешна единица од клима одма под нивни прозорец од спална. Имал можност под свој прозор да стави, но ете не сакал. Не ги консултирал претходно. Дали со тек на време ќе почне погласно да бучи? Сега се слуша ама не толку, нова е.
Sakav da izvadam pari od bankomat, ama izgleda go zgresiv pinot 3 pati i bankomatot mi ja lapna kartickata.. Moram li vo istata banka da prijavam ili moze vo bilo koja druga? I dali znaete dali mozat odma da mi ja vratat ili se ceka?
Вака од никогаш немав даска за пеглање и ми купи една пријателка ама одма се скрши зашто беше неквалитетна не е до мене нежна сум кога пеглам.Прашање до Вас каде да најдам со солидна цена добра даска од која сте задоволни?
Јас присуствував на ваква случка додека чекав ред во банката. Една личност згреши пин на банкоматот и банкоматот ја повлече картичката. Една од вработените веднаш стана и од внатрешната страна на банкоматот (во внатрешноста на банката) ја зеде картичката и се врати на работната позиција зад шалтерот. Личноста потоа влезе во банката, кажа таа не е сопственик, некоја друга личност е сопственик и е во близина. И кажаа да ја повикаат, дојде сопственичката на картичката, потпиша нешто и веднаш и ја вратија картичката (колку што можев да забележам). Сето ова траеше 15-20 минути.
Што им правите на книгите од факултет? Имам некои скорз нови сочувани ми е жал некако да ги фрлам а не познавам некој да му ги дадам...
Прашај некој твој близок или другар/ка да не познава некој на кој би му требале или прашај на форумов(и на друг форум ако си членка).