Некој да не знае која цена се на пластичарска вакви пластични шкафови за складирање? На нет најдов за 7000 денари, али не ми се даваат толку Па ако бил некој сега скоро или знае како им се движат цените таму, let me know!
Имам една грил тава со рецки, вчера дека беше презапечена ја миев со жица, денес гледам цела сум ја изгребала. На нет читам можеле non stick тави да се поправат со некаков cookware repair spray, дали го има некаде? Мојава тава е сива, не е црна, кој знае дали би помогнало. Има чаре или да не трошам време?
Па тоа прашав кажаа дека можеш да напуштиш држава до 31.12 доколку пасошот истекува до 07ми месец. Е дали ке те примат во друга држава незнам. Јас прашав што да правам ако не ми е готов пасошот до 01.07 а неможам со стариот да го изнесам малиот бидејќи е кај нив и не се знае кога воопшто ке биде готов бидејќи ке инсталирале нов софтвер
ај некој што бил во саранда да ми каже каков е патот после граница па се до саранда а и за местото какво е плажата, и искуство за вила рошела во саранда. фала ви
да знам дека се оди после струга нели е граничниот премин ќафасан ама ме интересираше плажата дали е со со песок или камења. Фала сепак
Дали за да издаваш стан на Airbnb треба да се плаќа нешто и да се пријавиш негде, или може да си го објавиш станот и да си издаваш така?