Прашај, ама не верувам дека ќе ти одговорат. Подобро прати CV па ако те исконтактираат ќе ги прашаш тогаш.
Такви работи не се пишуваат на меил кога се аплицира, на твое место пред да аплицирам би се јавила директно во фирмата и би прашала
Каде во Скопје може да донирам женска облека(освен во црвен крст, оти имаат премногу, хаос им е и не знам баш дали завршува каде што стварно треба)
Знае некој кај поточно ќе пее Теа Таирович утре. Разбрав на некој паркинг нешо Open Air ќе било???? Каде можат да се купат карти итно??
Каде може да се најдат изданијата на Бата прес, а да не биде online (за во Стокомак знам дека повремено има дистрибуција)?
Девојки, не знам дали прашувам на право место. Каде би можела да нарачам во Скопје торта ама и да вршат достава? Со оглед на тоа што е изненадување и не сум моментално во Скопје, ми треба со достава.
На кликни јади има повеќе слаткарници, Зафир, Cake boutique, од таму ти е најбрзо мислам во истиот ден доставуваат. Има и други слаткарници со достава, пример Кувертира, Шарлота, ама порано да закажеш за кој ден и кое време.
Дали има некој искуство со некој шампон за опаѓање на коса? Ако може да ми понуди некој поефикасен шампон бидејќи имам проблем многу ми опаѓа косата, благодарам однапред.
Испрати ја во хуманитарната организација Свети Спас на отец Оливер.Можеш да ги најдеш на фб имаат група за информации.