Vo trimaks nema Jas u prosvetno delo najdov mnogu ubav ucebnik za pred skolska za decata sto ucat vo gradinka ,od 4do 6
Predlog podarok za masko? Si dava vecera na denot sto mu se slucila soobrakjajna nezgoda.. do sega mu imam zemeno slonce za sreka, banjarka, maica.. ovaa godina nemam idea sto da zemam.. Spomnuvase deka saka casi pred nekoe vreme dali ima smisla toa da se nosi za nastanot? help
Девојки, планирам следнава недела да одам на шетање и шопинг во Солун и Софија, па да прашам дали има некои протоколи по трговските и како е со гужви?
Imam avtobuska karta za Belgrad od nis ekspres megutoa ne ja iskoristiv ne zaminav. Dali vrakat pari za kartata il mi se propadnati tie pari?
Здраво, планираме да одиме во Грција крај на август ме интересира дали пуштаат влез со пасош кој истекува во октомври, односно нема три месеци важност по враќањето во земјава. Дали некој има вакво искуство во овој период повикувајќи се и на продолжувањето на важност на пасошите до 31.12.2021 или неважи за излез од државава?
Pasosot na mm istekuva na 27 septemvri i nema 3 mes vaznost a sakame da odime vo Grcija na granicen premin nikako ne mozeme da gi dobieme, se javiv vo Grcka ambasada vikaat moze da pomine. Sega sme na dva uma, ako ne vratat?
Здраво дечки. Сакам да аплицирам онлајн за виза платинум картичка во Халк банка па сакав да прашам дали пред тоа мора да се има трансакциска сметка или автоматски со аплицирање и добивање на дебитна картичка ви отвараат и трансакциска.
И ние исто така, во некоја од групи е на фб имаше поставено прашање за ваков случај и ли е споделија искуство дека не правеле проблем пс дури и да е истечен пасошот. Ако дознаам инфо плус ќе споделам