и јас имам таков камин не е баш исти, кајмене на прити е и од самата топлина беелее одозгоре од постарните и го фарбам и еден месец сум рааат
Дали некој може да ми каже која беше женава на сликата? Мислам дека е мк јавна личност еднш случајно ми излезе а сега ми треба да ја најдам неможам?
па туку речи, кога ќе видам дека е пообелено таму одпостарните одозгора да е побело од црната боја го фарбам само еден совет одмене ако го фарбаш ќе треба да го фарбаш некаде на отворено затоа што од самиот спреј ќе направиш магли, а и од бојата можеш и нешто друго да офарбаш ако сакаш да ти го пуштам којот спреј затоа што го има многу па да не го направиш од црн сив каминот.
Да ми препорачате кафана/сендвичара, каде може да земам порции пр.хамбургер, компири,да бидат спакувани во стиропор? За во Недела сабајле ми треба.
ПИОМ прашање. Си го сибнав документот за СТАЖ, е сега проблем ми е дигиталниот потпис, истекол. Се направив како што е објаснето во упатството, 100 пати и пак ништо Ми треба за документи за работа. Дали треба да се појди директно во ПИОМ за нов или можи да им пишеш па да добиеш нов. Дали на работа ќе ми го признаат без дигиталниот потпис? Дали некој се соочил со ваков проблем? Ви благодарам.
Не користам месинџер, ама треба да го има во групната апликација за фб, инста и месинџер во AppGallery. Јас користам fb lite, со него нема потреба од месинџер.