Сертификат за вакцина. Ако не си вакцинирана, тогаш ти следува 10 дена изолација, а ако не сакаш да одиш во изолација, тогаш тест.
Треба да помине прво низ киносалите во Србија, па наскоро ќе го даваат на РТС и ќе можеш да го гледаш премиерно.
Како да направам блог (подетално објаснување ве молам) и како да вадам пари од него, зашто немам врска од блогови
Јас бев. Крштевање на другарка ми кога имаше околу 18 години. Ако си кума, свеќи, крпи, тоа за обичајот што е основно, прашај во црква точно. И за поклон, пари според мене или нешто симболично, и наздравје нека му е
Да не знае некој на автобуската станица во скопје до колку е отворен шалтерот за купување меѓународни билети?
Здраво, дали некој патувал со Галеб или Автоатом од Охрид до Штип, го замолувам да сподели искуство која компанија е подобра? Благодарам однапред.
Разликата е во возниот ред. Галеб тргнува одсабајле од Охрид кон Штип. А, Автоатом тргнува попладне од Охрид кон Штип. Точното време на тргнување и пристигнување не го знам, јави се за најпрецизно во билетарницата во Охрид или во Штип. Според мене, едиствено тоа е разликата. Другото се си е исто.