Здраво, картичката ми истекува за еден месец, бидејќи не бев до сега вработена и не примав плата не знам како иде сега за продолжување, треба да идам до банка за да ми ја продолжат? И дали се плаќа нешто? Прашувам за трансакциска или како и да се вика ич не сум упатена
Со чизми и капут шетам веќе неколку дена. Ладно ми е. Ја мислам дека не е рано, многу залади времево.
Не е рано.Ладно е. И јас си ги извадив есенските јакни,капут и чизми. Носи го тоа што ти одговара на вакво време.
Да не знаете каде во Битола или пак на интернет има second hand продавници/бутици, имам алишта и накит кои се слабо носени/воопшто не се носени и сакам да ги продадам?
Сакам да купам бела техника, поточно плотна со фурна или електричен шпорет, фрижидер и машина за перење алишта. Гледав на нет по салониве и нешто ми фаќа око. Прашањето ми е дали во некој од салоните би добила попуст бидејќи ќе купувам повеќе работи, и во кој?
znae li nekoja nekoja strana kade sto mozam da platam so payeer ili perfect money? imam zaraboteno online tamu gi prefrlav na payeer najveke i sega ne mozam da gi izvadam pa bar da gi potrosam
Дежурни аптеки ќе работат со сигурност. Напиши на google Зегин дежурни аптеки и ќе ти ги даде кои ќе работат.
Барај Чапкун комерц Прилеп на фб. Ние сите апарати од таму ги зедовме и ни дадоа околу 100€ попуст. Или ако не ти е за брзање, чекај блек фрајдеј, секогаш има попусти.