Ја мислам не и е проблем за машинчето што бучи , него кога ќе стаса до болното место Мислиш у мозок ти брца
Дааа, не е расипан многу, и буши и не боли , се трпи. Ама кога ќр дојде до болното место наеднаш доаѓаат солзи скокање од стол...
Барај анестезија и раат ќе си, барем ќе го отргнеш стравот и ќе си одиш редовно. Верувај за вештачки заби е неспоредлива болката со таа, во фамилија имам неколку што ставаа ама додека ги гледав како се мачат уплав имам колку болки претрпеа. И јас имам не дека не, ама кога ми текне што се ме чека ако не ги поправам на време ми се темни многу повеќе од страв.
Барем сега иглите за анестезија се ептен мали и скоро безболни, не се како порано.... И јас сум паничарка ,па и за обично чистење му велам да ми стави анестезија...не дека боли чистењето ама што е сигурно сигурно е, не чувствуваш ништо... Едит: се извинувам што те цитирав тебе
Женски, кажете некои фри сајтови за учење германски, Дуолинго и Busu ги знам, ама јас С1 треба да учам а тие се ептен почетнички, барав на Гете институт, ама се плашта
Дали во грејна сезона цело време има парно или пак го регулираат според надворешна температура? Последниве неколку дена радиаториве едвај млаки, а наутро и навечер доста ниски се температурите.
тие тикви се сосем други што се суви и не се расипуваат а тие ти што си ги имала се за јадење и затоа се скапале
Да ми предложите каде изработуваат добри карикатури? Купив еднаш за подарок од Рамстор и не бев задоволна.
Дечки,дали мобилен број кој е земен на кредит може во оперативниот центар да се провери чиј е.Мислам дали при земање на број на кредит може да се дојде до информации на кого е?
Некој што знае и се разбира повеќе во осигурување, Еуролинк дали исплаќаат лечење и операција во приватна болница? Да кажам само дека не се работи за приватно здравствено осогурување.