Какви и да се, се „напукани“ со адитиви, сол, конзерванси, вештачки кашкавал и најлошо можно месо. Доволно ти е да гледаш една емисија за подготовка на такви готови пици. Никому не му препорачувам да купува пици од супермаркет. Купиј си готово тесто за пица и стави си твои намирници, веќе ако сакаш нешто што е полуготово. Иако, и ова не е супер здрава храна. Претпоставувам ти е за заштеда на време. Релативно пониската цена нека не те лаже.
Јас да, капричиоза. Не е лоша ама е некако сиромашна. Подобро земи си тесто и стави си твои состојки.
Ако блокирам некоја личност на фб, дали автоматски ќе биде блокирана и на месинџер? Или посебно е тоа?
Да јас користев така еден период за работа. Си купував онлајн месечен билет за соодветна зона и си паркирав кога сакам, колку сакам на таа зона.
Ако го блокираш само преку месинџер, тогаш ги блокираш само неговите пораки и повици, ако го блокираш преку ФБ, тогаш го отстрануваш од листата на пријатели и го блокираш на месинџер.
Ај тука да си прашам бидејќи е поактивна тема. Од вчера ми го заклучаа профилот на инстаграм: Кога одам continue, ми дава: Одам на Send security codes, па ми дава: Проблемот е што не ми стига код на мејл, пробав над 50 пати. Немам како да направам верификација дека е мој профилот. Чаре како да си го вратам? Освен ако е друг мејлот. Што тогаш?
Напиши им мејл на Инста и објасни ја ситуацијата, одма враќаат. Ќе треба твоја верификација така што ќе се сликаш со едно ливче на кое ќе ја напишиш шифрата која ќе ја побараат во мејлот и твојот username. Кога ќе се потврди дека е твој профил, ќе ти испратат тие recovery code со кој ќе се најавиш повторно. Ако е сменет мејлот и ти немаш пристап до него, тогаш не може да се врати твојот профил.
Јас си купував онлајн билет и ништо не лепев. Ме имаа во систем и така проверуваат. Мислам дека лепенките се за станари и тие преку фирми со договор што се.
Така и на нет пишува, јас дека сум поминувала и накај 12 ипол од таму па го имам во сеќавање како отворено и подоцна од 11, и ништо чудо да затварале. Ништо, нема ќебапчиња вечерва
Јас имам порачано доста пати и биле коректни. Исто како на сликата на изглед, квалитетот колку пари-толку музика. Но, сега читам по фб многу незадоволни. Моето искуство е од лани. Дали се и сега океј, не знам.
Инхалации обавезно, дома ги правам со инхалатор, спрејче во нос, а Детрикалот ако е од Имам порачувано, ок се, ама најмалото бројче S/M мене барем ми е големо, помало немаат