Здраво дечки. Имам едно прашање за Вас, коешто можеби не е токму за овде, но одлучив да Ви пишам и да Ве прашам. Дали може да ми кажете каде точно во Скопје се наоѓа НУБ ,,Свети Климент Охридски", колку е оддалечена од автобуска и дали може пешки да се стигне до таму. Не сум од Скопје, а ме интересира тоа и ми треба таа информација. Се надевам дека ќе ми одговорите на моите прашања и ќе ми помогнете. Благодарам однапред!
Не сум од Скопје и не можам да ти кажам каде се наоѓа, но напиши на Google Maps што треба, избери дестинација и почетна точка, па ќе ти каже се'. Ќе видиш каде се наоѓа (имаш и реален приказ), колку е пешки оддалечено и со кој автобус би можел да стигнеш.
Дали само кај мене се едвај млаки радијаториве последниве дена од градско парно бег? Некако слабо парново оваа година.
Dali ima tuka vo forumot studenti sto studiraat vo stranstvo, vo anglija ili amerika? neka mi pisat lp
На почетокот на грејната сезона радијаторите пукаа, жешко беше не се седеше. Од средина на ноември па навака цело време се млаки, не се ладни, ама како на тивко да се вклучени. Баш ќе проверам воздух да не има, ма да пуштавме на почетокот на сезонава.
Ако знаеш каде е комплексот факултети, лесно ќе ја најдеш. Се наоѓа спроти Мавровка ТЦ. Можеш и пешки од станица, нѐ е толку далеку.
Жени дајте предлог за град и смештај за зимување. Ми треба за 3-4 дена, не скијам не ми е битно да се скија, може Пониква,Берово, Крушево Само каде да барам смештај. Букинг? Airbnb? Или по огласи Или пишете ми број ако имате некој што изнајмува апартмани или соби.Пошо двајца сме @Waverly Raven кај нас две години беше изгор дома топло, годинава нешо напраиле и намалено е, дури и ладно нѝ е некогаш. И после 6 приметуваме некогаш нема парно, освен последниве 2 дена шо има накај 10.Ама не е како што беше.Обично по прерамки седам дома секоја зима, сеа и долги натунтав