Дали сте виделе некаде лампиони, ама што се отвараат за да би ставила внатре чолодца? Да не се прескапи, ми требаат околу 30.
Јас пијам кафе секој ден од 1ва средно, еве жива сум и немам никакви последици Освен што не можам животот без кафе да си го замислам Сѐ дури е умерено сигурна сум дека не може да има некакви страшни последици. Ете, ако е последица тоа што навика станува што е тешко да се одвикне, повеќе од тоа нема ништо
Ако пиеш едно/две макс нема никакви последици, мислам дека дури имаш и придобивки затоа што кафето е и антиоксиданс.
Девојки ќе можи да ми предложите што да купам за отворање на дуќан, козметичко студио е во прашање, Фала многу
Празни со отворање немам видено, но има од Витаминка лампиони со чоколатца внатре, околу 150 ден. се.
Ја пијам кафе од 12 години, а имам 20 и сум жива и здрава, вака последици немам освен што без кафе скренувам хахахаха. Не е убаво многу само, ја и количински пијам многу.Ама не приметувам разлики.
Помош од некој? Никако неможам да се сетам на пасворд на емаил адреса, ми треба хитно но не се секавам на ништо
Ај да прашам, дали на некој му се наоѓа/расфрла низ дома РАСИПАНА графичка (пожелно е од ГТХ сериите) ми треба за некои делчиња. Ако треба и ке си ја платам.
Бонбони за гостите што ќе ги ставиш во некое тањирче за бонбони, слонче за среќа/пари, бувче, часовник.
Бевме во еден наш хотел пред еден викенд ама поминавме не убаво.Плативме цена во која што не добивме ништо од тоа што требаше.Па се изнервирав и на букинг им оставив многу лоша оценка.Сега ми се јавија се извинија многу и ме замолиа да отидеме екстра од нив ке биде платено се дека во тој момент било гужва не обратиле внимание на некој работи … Стварно беше човечно од нивна страна тоа што ми се извинија и се заблагодарија за тоа што сум го напишала проблемот и рекоа дека ке го поправат во најбрзо време.Е сега поради тоа сакам да ги тргнам тоа на букинг што го напишав и оценката ама незнам како може ли некој да ми каже??