Ја тргна вчера кога му реков на него ќе ги тужам двајцата. Од што бев фер нон стоп му пуштав слики, сега му кажав дека од мене слика нема да види.
Ако мислиш за на кројач, може сум видела машка кошула попуштена, ама имај на ум дека треба да се додава материјал и после нема да изгледа така убаво.
Јас ајвар сум праќал за Америка и тоа 6 тегли, па не се скршија. Тоа е наш бренд и мислам дека треба да се испрати. Има начини како да се завитка, а теглата да не пукне. И не се вика ајвЕр, туку ајвАр. Словенците нека си го викаат така.
Луѓе, дали некој знае каде може да се гледа онлајн нашиот македонски филм Ефектот на среќата (The Happiness Effect)?
Дечки знае некој колкав временски период максимум може да трае отсуство од работа поради боледување? Не можам да отворам на фзом за да видам.
Зависи кое го сметаш како ,,постара". За мене и 50 години е млада. (Ама и јас кога ќе бидам 50 здравје боже, сакам да ми викаат ,,млад" како на вас жените) Не знам кој ти правел бербат во куфер. Ама ако бил, плав, млад и ружен ко булдогот во Том и Џери, тогаш јас сум бил.
Па нели пишуваш зона регистрација и бројка час колку ќе бидеш... При крај на истек они ти пишуваат дека завршува паркингот. Ако сакаш да продолжиш треба уште една. Не ми е прв пат да плаќам така никогаш не сум се одјавувала...
Има на некои паркинзи (поготово кај Буњаковец) каде што и за поминати 5 минути по времето за кое си платила, знаат да пишат казна.
Знам пазев на тоа, 3минути од истекот платив за уште еден час... Али они во текот на првиот час пишале