Не не , ни еден тел а вчера проверив од кај мама тел и ми стигна код само на тој тел Али од други тел не нити од други градови...
Gumeni mantilce za dozd mnogu loso mirisa valda bilo videno sobrano ili neznam sto. Kako da go sredam preubavo e cela nedela e nadvor ama mirisa loso?
Јас вакви имам правено од пире. Го ставив во силиконски такви за мафини, го обликува убаво и на печење малку да се зацврсти. Не беа како на сликата, но добри испаднаа.
Не класично од тесто ми треба пошо ке ставам внатре сос со месо … и не ми се експериментира сама да ги праам пошо ми е за еден битен настан.Затоа ми треба некој што знае да ги прави да си нарачам
Од лиснато тесто се прават лесно. Купи табли лиснато тесто, исечи кругови со чаша или модли, да бидат со големина на калапот за мафини во кој ќе ги печеш. За десетина минути ќе бидат готови. Ако ти треба поголема количина, прашај во некоја пекара дали би можеле да ти направат вакви корпи од тесто за кифли.
Рачно ќе го испереш со малку прашок во ладна вода. Јас лани летото го перев така или пак на рачно перење во машина ако имаш таква опција. Да се исуши убаво и после се чува во ќеса за да не ти се усмрди пак,ама нема да ја врзуваш ќесата така ќе го замоташ малку.
Сакам за роденденот на мајка ми да и подарам и гифт картичка со подарокот. Освен ДМ, друго не ми паѓа на ум. Дали можеби имате некоја друга интересна идеја? Битно ми е картичката да нема рок за искористување, на пример неколку месеци. Може да биде за козметика, продавница со производи за домот и слично. Благодарам однапред!
Дали има некој социјален работник или некој што работи слична дејност во невладини организации да ми пише, потребно е да се консултирам нешто.
Отвори на ФБ gift cards mk има повеќе картички за кај нас. А види има и гифт картички за ист гејт мол и сити мол. Тие мислам се подигнуваат од комерцијална банка и можеш да ги трошиш низ повеќе продавници.
Дали некој знае која цена се новите електронски цигари за една употреба Vapepro се викаат, по трафики се продаваат. Никаде не пишува цена по социјалниве мрежи. Ако има некој купено нека ми пише која цена се!