Прирачникот за полагање на возачки испит од страната на МВР го има ли некаде да се купи во печатена верзија?
Немам слушнато такво нешто од постарите, ама често слушам дека не треба да фрлам ѓубре навечер. А јас секогаш тоа го правам.
Дечки, може малце е глупо прашањево ама power bank може да се користи и за android i za iPhone или има посебни за двата система? Добив на подарок, ама ми личи како да android plug не за iPhone, а јас користам iPhone
Можеш да го користиш, само смени ги кабелчето да биде за твојот телефон, можеш да си купиш или од полначот да го користиш тоа кабелче ако е како усб.
Со андроид кабелчето го полниш power bankот, со iPhone кабелот го полниш телефонот. Дебелата страна односно usbто иде во power bank, а другата страна од полначот стандардно оди во iPhone.
Мене кабелчето од ајфонот ми е како на сликава. Најверојатно ќе треба да си земам кабелче со поголемо usb.
Значи ти немаш воопшто усб приклучок на твоето кабелче. Да, и јас имам такво. Епа ќе треба ново кабелче да купиш
Штандот на Флормар во Веро што беше каде е преместен? Или каде има штанд на Флормар, претходно само таму имаше, сега каде има со толку голем избор на лакови Флормар?
Девојки препорачајте таблети за јакнење на имунитет кои ви помагнале.Во овој период чувствував страв дека ми е намален имунитетот и сакам да го појачам во побрз временски период.
Јас не сум девојкА,ама би ти препорачал овошја(банани,киви,портокали,мандарини и разни други),зеленчук(зелка,марула,цвекло,целер,итн),јади супи,чорби,се што е свежо и готвено.Нема да имаш никаква потреба од апчиња и таблети. Пиј многу течности,вода и спиј 8 часа.Па ќе видиш како се гради имунитет.