Некој да не знае некој што се преселил во Португалија за работа? Ми делува доста комплициран процесот и тајмлајнот со закажување виза, наоѓање стан, банкарска сметка/даночен број/здравствено осигурување .. па ме интересира ако има некој инфо од прва рака
Како можам да ги исконтактирам во Институтот за патологија? Чекам обдукциски наод од Април 2021, бев во Септември таму, ми рекоа во исработка е за 1 месец, помина уште пола година а јас уште обдукциски наод немам, и незнам од кои причини ми почина бебето. Сега сум повторно бремена и навистина ми треба тој наод, сите лекари го бараат.Како можам да ги исконтактирам, на телефон никој не се јавува. има ли некоја маил адреса на која можам да им пишам? Има ли некоја законка рамка во која мора да ми го дадат наодот?
Здраво девојки, ве молам за помош. Доколку има некој што е на ФОН, и ги имал следниве предмети: -Корпоративни финансии -Меѓународен маркетинг -Стратешки менаџмент -Банкарски менаџмент -Етика и деонтологија да ми пише во приватна порака, молам итно ми треба да прашам некои работи...