Јас кога се сликав, ти даваат да се запишеш на список, ти прашуваат која година си и од шо смер, ама слободно можеш да им кажеш дека си последна година зашто немаат список од студенти па да проверат. Тој список им е чисто како евиденција кој се сликал.
Ако имаш ајфон, во notes влези, ќе видиш камерче, и на него допри и ќе ти се отвори. Имаш и апликации, document scanner пиши, и повеќе ќе ти излезат.
Јас ја користам апликацијата на телефон Microsoft Lens - PDF Scanner, ја симнав од Play Store. Инаку можеш да скенираш и ако имаш 3 во 1 - принтер, фотокопир и скенер и треба да ти биде поврзан со компјутерот/лаптопот, односно исто да имаш инсталирано соодветна програма.
Dali nekoj znae dali ke treba sertifikati za koncertot na Aco Pejovic, sakam da odam ama ne sum bockana
Користам само интернет комбо бокс на а1. Дали постои некаде евиденција онлајн да можам да проверам за евентуален заостанат долг?
Матичната ми препиша антибиотик, ама моментално немам здравствено осигурување и во аптека не ми го даваа. Што да правам?