Се вари исто како макарони. Всушност се макарони од дурум пченица и гриз како што прочитав. Така да вари како макарони само мешај ги често пченицата знае да лепи многу на садот
Некој ми кажа дека ако се вработам и бидам пријавена на полно работно време, автоматски морам да се префрлам од редовен во вонреден студент. Стварно ли е така или тоа само јас ако сакам?
Стварно е така. Не можеш истовремено и да си редовен студент и да си пријавена на полно работно време
Дали знаете која боја за јапонска метода за веѓи е поквалитетна? П.с потоа да не станува зелена, сина и сл. Phiacademy или Tina daves?
Ivana makeup ги праев, препорака за неа и ова фиакадеми. Трета година терам ( 1 правени и по 1 месец корекција) од тогаш немам корегирано ништо. Ослабенн е пигментот но добро се држи. Цела веѓа се гледа убаво средена и лесна за чупање . Би ти рекла да си помиабетиш со нив за тоа каква кожа имаш и дали би ти препорачале да направиш. На деугарка после 3 год и станаа сиви, поента ми е секоја кожа е прича за себе. Се е до тоа колку добро ти држи кожата пигмент и колку добро ќе ги чуваш. Бар мене тоа ми го кажа ивана и ми дае лист у кој пишува како се третираат први 10 дена па месец итн
Ве молам за брз одговор! Пред 15 мин се тестирав за ковид затоа што имам покачена температура т.е. настинка. Според упатството кое го гледав на YouTube во ваква позиција како подолу значи негативен резултат. Дали сум во право или не? Сепак треба да патувам наредната недела и се плашам да не се случи нешто несакако. Благодарам однапред!
Пробај горе десно во search пребарај, јас кога пишувам deactivate ми излегува одма. Изгледа кај тебе е постара верзија фејсбукот затоа е различно..
Кликни на Personal and Account information, па после на Account ownership and control и треба да ти се појави опција за деактивација.