Дечки имате некакво искуство со оваа апликацијата разговор.мк? Како се плаќа,како одат терапиите ова она?
Дали во пошта може да се праша дали на мое име пристигнала пратка? Се работи за книга, обично стига порано од предвидениот датум(веќе надминат е), а немам тракинг број.
Здраво не знам дали прашањето е за оваа тема, и ве замолувам без осудувања. Имав онлајн настан во кој што ми поставија прашање во врска со Рамковниот договор, и јас апсолутно ништо не знаев да изјавам. Исто така и за втора светска војна сите тие работи кои што се случувале во минатото. Иако темата на eventot не беше ова истории, политики, некако се пренасочи текот. Секад сум имала историја 5, но имам лоша мана сум учела и уште учам напамет. На форумов има ли теми за тие најбитни историски работи малку да читнам, и доколку сака некој да ми објасни за Рамковниот договор, навистина се чувствувам ужасно и посрамотено.
Како пиете турски чај, мислам ок вкусот е специфичен, ама колку и да му ставам шеќер пак ми е млинтав и по малку горчлив, или таков треба да е?
Тој е “црвен чај“, инаку не е турски туку Малезиски, од пред 5,000 год., донесен е од таму, во русија/руски итн., инаку е малезиски, да таков е, има и црн од истата билка/чај но со многу повеке кофеин и е појак, секој е специвичен на вкус. “Бел чај“, од иглици од бел бор (но лабораториски пречистен бидејки содржи отрови во одреден дел од годината), или “бел чај“ од истото растение на “зелен чај“ ти се со најмалце кофеин, и најблаг вкус/мек.
Си има специфичен вкус. Јас го пијам со доста шеќер и парче лимон, лимонот го цедам внатре. Лимон една четвртина од малку подебел круг