Мислам дека веќе се починати, ама она екстремните попусти се после 15ти август. Не сум 100% сигурна во ова ама таква информација имам запомнено.
Снегулк@23 Пишува дека работат од Понеделник до Петок, а и се водат под државна институција, изгледа дека не работат во Сабота.
Ја имам оваа камера, стара е, но функционира, ама при селење го имам изгубено полначот како на сликата е. Онлајн или Али експрес не ми се чека, да не знаете каде може да купам такво нешто?
Каде можат да ми сменат батерија на далечинско за кола? Го гуглав моделот, најдов каква е, ја купив, но сама не сакам да го отворам и да ја менувам.
И уште нешто Дали некој има искуство со Авицена или Биотек лабораториите?Од кои сте позадоволни и кои се подобри?
Здраво, комшика ми ќе се мажи во Србија, со што логично ќе живее таму кај мажот, меѓутоа проб е работата, па дали знае некој дали државата нуди некоја помош за луѓе кои идат да живеат во странство од тука? Она некаде слушнала дека имало таква опција ама не е сигурна, додека таму најде работа? Ако некој знае.
Дали некој има купено од купониве или има некакво искуство со масаживе? Цело време ми излегуваат вакви зделки ама ми изгледаат многу ефтино и не знам дали би имало ефект? Секако би одела 2-3 пати на овие што се по 5 масажи, но дали е подобро така или на пример само 5 пати кај некои што се поквалитетни, а поскапи.