Ако некој ја користи комерцијална апликацијата, ми стигна некое известување од август има измена на каматна стапка за дозволено пречекорување, од 2% на 10%. Некој може да ми објасни што значи тоа?
Дали Ви изгледаат чизмиве на 100% кожа? Мене искрено не, а доста се скапи, се мислам ако се кожа ајде вреди ама вака не знам, некој ако се разбира да каже... Spoiler
Искрено, не антилопа ми личи дека се, ги има во springfirel ако се тие, кожни чизми од fashiongroup само на trussardi се чиста кожа.
Springfirel се, да.... Некако баш ми се свиѓаат ама 5.000 што знам, башка не ми личат ниту мене на кожа
Баш ова ми излезе спонзорирано скоро по фб, верувам дека слични се цените https://www.facebook.com/1558501977...UMnmPSpGCoe611v7oLRL7JHNzXviaykfWyeTNrHl/?d=n
Антилопa се, убави се, ама на суво ќе треба да ги носи, дека на дожд лом се прават, а за чистење се чистат со посебно сунѓерче и спреј.
Каде можам да извадам филм фотографии во Скопје? (по можност во околина на влае,к4 или центар,гтц...)
Фото Јасмина - Лептокарија карши Енрико. Во Антико во к4 едно време имаше фотостудио но не знам дали вадат слики од филм.
Што е со интернетот на а1 комбо бокс? Од четвртокот немам интернет, утре е пак четврток. На телефон не креваат