Јас али мн одамна и затоа за цена не се сеќавам но знам дека беа поефтини од спортските продавници. Ок се за таа цена.
А јас па мислев малку да се умилкувам треба, да му пишам нешто од типот на, сметам дека вашето знаење многу ќе придонесе кон подобрување на мојата дипломска, бидејќи мојата одбрана тема е предмет на интерес во предметите кој ги предавате, дека многу би ми било мило ако ми биде ментор, не мислев баш вака површински само меил да му пишам ама сега се двоумам..
Значи ако толку сакаш можеш ова од членката да го прошириш со само една реченица, на пример: Почитуван професоре (презимето), Ве молам доколку сте во можност да ми бидете ментор за дипломската работа на тема..., бидејќи мојата одбрана тема е предмет на интерес на предметите кои ги предавате и со Ваша стручна помош би можела да изработам квалитетна дипломска работа. Би Ви била премногу благодарна и би ми било чест доколку се согласите. Го очекувам вашиот одговор. Со почит, Твоето име и презиме
Decki znaete li nekoi apcinja za memorija oti jas ne mozam nisto da pomtam i sega ispiti ova ona ne mozam
Ако прашаш доктор ќе ти препорача Билобил. Јас би земала магнезиум со Б6. Кога имаме испити од напнатост, стрес не можеме ни да се сконцентрираме. Пробај со витамини.
И тука да прашам.. дали знае некој кај да најдам резерви за Sholl елекричната турпија? Во Зегин и Дм вчера барав, немаат