Најди просторија мирна и пробај да учиш без да имаш нешто околу тебе што ќе ти одвлече внимание.. Мене во последно време многу ми помагаат видеа на јутјуб, затоа што како сува материја можеби материјалот не ти е интересен па не сакаш да го учиш, и тоа е причината за тоа што не си доволно концентрирана, ама ако навлезеш темелно во тоа што го учиш и му ја сфатиш поентата гледајќи видеа на јутјуб, можеби ќе ти стане интересно и ќе го учиш полесно.. Не би ти препорачала апчиња, сум пробала и затоа ти кажувам, само пари ќе фрлиш за џабе, само мирна просторија, и подалеку од рака телефонот..
Каде можам да најдам корпа/кошница плетена, со средна големина ? Пазар, продавница, каде сигурно сте виделе во скоро време дека има?
Бит пазар кај женски пазар има една цвеќара ли е со такви работи. Дали знаете негде да може да се купи готова посна торта без порачување ? За утре ми треба
Увозници и дистрибуери на Шол. Тие ги носат Шол по маркети/аптеки, така да тие најдобро би знаеле каде има.
Дали знаете некоја страна каде што може да се продава облека од втора рака во добра состојба, освен моја гардероба што е?
Што би подариле на машко дете за почеток во средно училиште? Мерак ми е нешто да му купам, не сум сигурна само што. Ранец некој спортски да му земам убава идеја ли е?
Ако сам си го одбере, да. Ако не, има убави ветровачи по спортски продавници. Како полудукс се (до пола со патент) и профи стојат. А ќе му се најде сигурно...
И маж ми (23) ми вика тренди бил, во теретана носеле вакви, да сум го земала ама викам да се консултирам и тука со женски мислења. Од срце ќе го давам, сакам да е погоден поклон.
Имам колега 19 год има и обожава Најк. Увек глеа да е што поголем знакот на брендот. нез дали ова ти помогна....
Одлучено, ваков некој ќе му земам. Сигурно по спортските продавници има, кога ќе купам ќе ти кажам од кај сум го купила.