Na koj nacin mozam da imam postojano internet vo Grcka a da ne e od vilata kaj so ke prestojuvam ili od kafici? 24/7 da imam Znae nekoj?
Здраво, маж ми е србин со српско потекло и има српска лична карта , ама живее тука.. Вчера на син ми му дадоа одма државјанство а на мене ми рекоа дека неможе да ми дадат лична карта.. Знае ли некој која е процедурата со оглед на тоа што имам блиски кои добиваат лична карта?
На А1 има опција со А1 нет сејф доколку имаш интернет да смениш интернет пример 30 гига кај нас за 3 гига во западен балкан или Грција, Албанија, итн, и плус имаш интернет за користење во западен балкан околу 3 гига, што следува редовно со претплатата.. Ова ако си на А1 на претплата, за други не знам.
Колку време по втората доза е валиден ковид сертификатот или нема такво ограничување..? Исто, овој commonpass не ми дава никаква можност за генерирање или веќе го отфрлија него!? Шкртнете два-три збора, не следам што е, како е/дали има измени..
Што да носам кај другарката, се омажи, за честење е. Зборот е даден, невеста е дома. Дали да и однесам букет цвеќе, Бајадера и честитка е доволно? Или некои ваш идеи.
Zdravo na site , sakav da prasam kolku gi plakate site smetkite vkupno sega so pokacuvanjeto na strujata vodata i taka natamu , osobeno me interesira tie sto ziveat sami ( studenti i sl) Blagodaram odnapred na odgovor
Околу 5 илјади денари, за струја, вода, интернет(домашен интернет плус една мобилна претплата), парно, ама јас не користам клима воопшто ниту телевизор, вода си полнам најчесто од чешмата гратска за пиење пред зграда, и чекам машината за садови да се наполни една недела па ја пуштам, се бањам три пати неделно, и машина за перење пуштам еднаш во две недели, лаптоп и телефон полнам во читална, повербенк исто, значи јас сум онака максимално штедлив човек, иначе повеќе ќе ме фати сигурно..
Неперен долен веш стои 2 недели додека се испере?? И мрсни садови по 1 недела? Зарем би се испрале доволно добро после толку време..
Не ја нападнав. дадов совет за нејзино здравје кој слободно може да не го искористи. Ти што скокна одма? Пмс или досадно?