Може некој да ми одговори: На Телеком апликацијата има пакет ,,Speak out“ кој не троши интернет кога користиме Инста, Месинџер, Снапчат блабла Го активирав сега.Дали важи и за надвор од Македонија? Знае ли некој? или дали да им пишм на апликацијата, ама дали е бесплатно прашаето
Ми кажаа дека ако носиш фрижидерче со храна во Грција може да ти го земат, дали е вистина? Некои што бил сега брзо што носел/а.
Пред година дена свекор ми му препиша дел од ќуката на маж ми,под услов додека е тој жив не смее да го извади него од таму(сосема коректно)Значи после неговата смрт наследник е маж ми.Но моментално не сме во добри односи со него дали би можел да го препише на друг без согласност од маж ми?
Здраво, пратив 3 пратки во карго, подигнати се, ама од карго сеуште не ми се јавуваат, како иде тоа за да си ги подигнам парите?
За во Карго експрес конкретно знам дека не се јавуваат туку одиш кога сакаш во каргото и си ги подигнуваш парите.
Може. Ама после смртта може да се буни и да добие на суд. ЕДИНСТВЕН начин да го избаци од наследство е да се откаже од него.