дали некој знае каде во македонија може да го најдам кело коте силиконски гел и дали знае некој некоја аптека што врше достава од србија или бугарија
Последно време ниеден не ми е добар, сите ми испаднаа исти, и гледам поефтино да поминам затоа што не гледам разлика. За бели Ариел најмногу ги пере ама многу се крути алиштата од него и со омекнувач. А за шарени го користам Первол во розево шише само некако изгор го направија Ако некој има искуство нека сподели..
Од ДМ се убави прашоците, ама мали пакувања се само, за жал. Не знам зошто не носат големи повеќе. Иначе, грчки Ariel, Dixan (Persil), Skip, Omo - имаш во Деан Фамили продавницата од Гевгелија, отворија и во Скопје, спроти ресторанот Дојрана, со ок цени, а солидни прашоци.
Имам мало розево ранче од Parfois како на сликата, вештачка кожа, ама не го носам многу ради бојата. Дали/каде може да го однесам да го офарбаат црно?
Јас сум задоволна од Carpisa. Имам три во различни големини, цврсти се, убаво организирани со прегради и со по 4 тркалца - многу лесни за маневрирање. Мислам дека доаѓаат и со резервни тркалца (можеби не сите модели). Цените јас кога купував беа од 5000 нагоре зависно од модел и големина. Мислам дека имаа и гаранција.