Ништо страшно, нема да ти биди ништо од една голтка, освен дијареа, ама многу малку си се напила без гајле
Да се надоврзам на муабетот т.е моето прашање за подарокот, ја прекинав врската поради огромна навреда од негова страна. Парите што ги собирав ќе ги потрошам за мене.
Јас го имам тој Touch of woman, во ташна си го носам за шприцање. Убаво мириса, но брзо се ветрее, како и повеќето дезодоранси. Парфемите им се потрајни секако.
Обично си кажувам датуми од кога до кога сум во странство и така го отвараат. Секогаш го вадам барем недела дена унапред, никогаш не сум вадела ден пред патување ама мислам дека може и така. Знам за случаи што ваделе и на ден на патување.
Од my time сакам да купам часовник за подарок. Ме интересира дали некој има купено часовник од таму, да сподели дали имаат добар квалитет часовниците.
Една информација може некој да ми даде со сушална шо има дома? Колку киловати троши сушалната ако може некој да види на налепницата на машината? Барам инфо по сетек нептун, дава за годишна потрошувачка, ама не ми треба таа бројка, туку киловати и за која марка.