Тетка ми стално ми купува нешто, сакам нешто да и земам и јас. Многу сака да чита книги, само морам да внимавам каква книга да и купам, да не е некоја со секс содржина, да не е невкусно. Предлог за книга што може да се подари на роднина со нормална содржина?
Какви жанрови мислиш дека би и се допаднале? Моја препорака за одличен трилер од Агата "И не остана ниту еден".
Некоја книга од Софи Кинсела (лесни се за читање и преовладуваат со хумор) или Сара Џио (историски драми). Избери ти што би и' се допаднало повеќе. Пример "Знаеш ли да чуваш тајна?" или "Зима со мирис на капини".
Од каде ја имаш земено и ако се сеќаваш колку пари? Зошто ја има на повеќе места како што читав по форумов...
Одамна е мојата од Зегин, некоја акција имаше, ама на цена не се сеќавам. И мм има подобар модел, ќерка ми има детска. Јас порано имав постар модел на батерии што работеше, не со полнач, сега сите со полначи се. Сите се добри која и да ја земиш.
Каде можам да купам квалитетен часовник за дете, со GPS и можност за јавување, во Нептун има ама човекот што работи ми кажа џабе да не земам за месец дена ги враќаат за сервис. Во Скопје има некаде? И да е поскап не ми е проблем само да е добар.
Не гледаат толку многу димензии. Јас носев обичен скроз. Никој не ми правеше проблем. Само да не е од оние планинарските и да не е потежок од 10кг.