А како мислиш дека ќе ти овозможат да патуваш за 80€ три дена во Турција во хотел со појадок и водач ако плаќаат пари за лиценци за секој автобус, особено Ганик, еднаш со нив патував и никогаш повеќе, на граница се караше шоферот зш овој македонец еден на граница беше им најде дека немаат лиценца и други документи, па се јавуваше негде за да најде врски за да го пуштат и среди, и дојде таму еден албанец, дрн дрн со шоферот, го пуштија без документи.. А Ганик и Идеал травел се на ист човек.. https://emagazin.mk/grad-skop-e-izr...rmite-mensur-turs-i-gani-ekskluziv-od-skop-e/ Подобро ќе платам 50€ повеќе, него да ме остават негде по улица или што више да завршам како тие во Бугарија лани живи што изгореа..
Не сум знаела, баш ќе се распрашам а околу цените не ми било никогаш сомнително зошто секогаш и со моја организација сум споредувала и цените се горе доле исти, ако било малце поефтино сум си викала па одат 100луѓе затоа им се исплати
Баш така да светка не верувам дека ќе можеш, имам фарбано со спреј ама така како со стаклена да испадне тешко. Има многу видови на спрејчиња, во продавници за молерисување, попрашај ќе ти кажат најблизу до тоа со што можеш да добиеш.
Како да проверам сметката за парно ? До сега проверував на БЕГ , ама нели е сега на ЕВН снабдување и во тој случај како да проверам ?
Здраво, резервирав карта на визер за Швајцарија, само со рачна торба 40*30*20. Е сега прашањето ми е дали ќе прават проблем ако плус носам и мала женска ташна преку рамо, за новчаник, телефон, пасош..
На Вибер стиснав hide chat и сега неможам да ја најдам групата што ја сокрив секако пробав несака. Има чаре?