Зависи. На одење не ми направија проблем, ама на враќање да, па морав да ја напикам во рачниот багаж кој на враќање одвај го затворив од што имав купувано . Значи по правило и таа мала ташна ти ја сметаат за плус една рачна торба.
Никако, се јавив пред некој ден во ЕСМ, се уште немаат веб страна каде можи да се проверуваат и плаќаат сметки.
Во Веро тоа доле каде што принтаат чаши знаете дали одма може да се изработи за саат пример? И ако некој скоро правел да ми кажете цена
Здраво, ми треба еден предлог. Ми доаѓаат викендов роднини од странство и ќе бидат во Скопје неколку дена, па ми требаат предлози каде да ги прошетам, на кои места, кафичи, ресторани, затоа што досега не биле и сакам да им ја доближам културата на вистински начин но немам многу идеи највеќе затоа што во последно време не бев многу во Скопје и сум малце излезена од колосек. Единствен план засега е Матка или Водно, но ми требаат повеќе атракции и места.
Чаршија од ресторани ако ви се погоди сончево убаво време треска и риверсајд после ореов лад се наогаат таман ако одите на матка
Мајка ми купила електрично ѓезве, ама тоа е гледам пластично, и чудно ми е шо сепак пример вода да топлам а пробав и ептен брзо загрева шо е и нормално ама ме плаши тоа што е пластично дали би се стопило? Малце ми е чудно, има некој слично искуство?