- Дали има попуст на облека некаде низ трговските? - Како правите нес топло, а да има густа текстура? Дали ставате плус млеко, или само кафето со топла вода? @nextredstyle може да каже, убави ми се кафињата што ги сликаш
Zdravo Sakam da prasam jas sakam da rabotam i da bidam prijavena do 30.11 a od 01.12 da zapocnam da rabotam na drugo mesto i sakam da nemam prekin vo staz , kako toa treba pravilno da se izvede da bide bez da ima prekin
Каде можам да го најдам прирачникот Прашања и задачи по хемија за I година на реформирано гимназиско образование (глава 4)?
Ако едниот ден ти завршува договорот во старата фирма а следниот ден те пријавуваат во новата, тогаш нема да имаш прекин на стаж.
За да бидеш пријавена од 01.12 мора да одат во АВРМ да те пријават на 30.11. Затоа што ако отидат на 01.12 ќе бидеш пријавена од 02.12 и ќе имаш прекин во стажот. Сега каде што работиш може неколку дена пред 30.11 да одат да те одјават со датум 30.11
Во некоја продавница каде продаваат мебел да побараш, да ги замолиш да ти позајмат, иначе не ми се верува дека би ти го дале освен да го фотокопираш
Да, треба да ги има во повеќето хоум центри, знам дека на метро се (не знам точно кај гледав ама имаше различни, некои 800 ден метар)