Можеби има соодветна тема за ова прашање, но не најдов Кажете идеа за подарок, за мојата газдарица на работа, има 47 години. Поскап може до 200 е, ми заврши голема работа што ќе ми донесе голем приход. Сакам во знак на благодарност да и дадам нешто што ќе го памти
Истава порака ја доби и татко ми... баш истата починат човек со потекло од македонија, со исто презиме, немал роднини а имал мн пари во банката, да не ги земеле менаџерите да се претставел како роднина и ќе си ги поделеле ...
На охридското Кликни јади излегува како процес (примена нарачка, па се подготвува итн) и светка пример кога е готово. Исчепкај некаде, мора да пишува. Ако не, јави се на бројот за информации.
Имат и на скопското, ама требит некој да прочита прво убаво хахаха Затоа го избришав мислењето. Фала ти
Парфем, часовник зависи каков тип е, можи и филигрански накит од morpho, eklektika обетки со ланче, можиш по твоја идеа да ти изработат разгледај имат добри парчиња
Финтата е тоа шо свекор ти е богат човек и со тоа шо го има во него, се додека не паднал на ваквите нелогични превари и да праќа податоци пак потоа да остани без ништо.
Имам направено договор на нотар и платено 70% од сумата со наведени денови на изведба. Договорот е со физичко лице, доколку не го исполни може врз тој основ да го пријавам или тужам?
Мислам дека не може баш буквално да ја скокниш, но доколку напредуваш може две години во една да ги земеш со полагање соодветни испити.
Кратко и брзо прашање Каде можам на големо да набавам евтин накит како оние што продаваат на бит пазар и на женски пазар