Сигма кај нас за дијаманти. Алтинбаш ми имаше купено маж, на пат накај дома забележал дека фали едно мало дијамантче односно било паднато. Секако го вратија ама што знам, за дијаманти што не се ефтина работа вакви пропусти не се прават.
Мислам дека збориш за тој кај Настел зградата. Најлесно со сите кафичи што возат на партизанска и да се симнеш кај хотел Карпош и пеш до таму некои 5 минутки
Дали е исто што и горка диња карела? Ако да, тогаш види на линков, татко ми користеше горка диња карела, врти на броевите. http://www.interevrogeneks.com/product/горка-диња-препорачано-за-дијабетича/
Јас го имам 213, малку мириса на крем за сончање. Го купив за во чанта или за патување, ама многу ми е убав. Траен е доста и јак. Во споредба со Relax (мислам вака се викаја) е многу потраен.
Вчера чистев дома и вагата ја тргнав за да пребришам, ја пребришав и неа. 3кг плус на сите дома ни покажува од вообичаено, а сме се мереле сите изминативе дена отприлика. Дали ја расипав? Ја имам бришено и другпат, не знам што се случи. Има некое решение да ја направам точна сега пак или? Пробав да ја калибрирам, гледав на интернет.. Со месеци сме иста килажа, ај кај еден, но кај сите има разлика и тоа иста. Нешто и се случи на вагата после тоа кога чистев ама не знам. Ми е страв да не ја расипав само.
Ама не... Сабајлето се мерев вчера зошто сакам да се здебелам и секое второ трето сабајле гледам колку сум. Јас ни кило не успевам да ставам , не па 3 во еден ден. Сабајле иста ситуација од вчера, стои истото. Не може во ист ден 3кг да сум ставила (исто и моите), туку нешто се случи со вагата.