Сакам да прашам, ќе ставам нокти, не сум многу упатена па ме интересира после одреден период нели како што расте природниот нокт, вештачките се приметуваат, дали тоа може каде што сум ги правела ноктите да го средат за да ми потраат уште некој период или одма ги вадите? Срам ми е да прашам каде што ќе ги правам да не испаднам смешна бидејќи навистина не се разбирам.
Обично се носат 3 недели додека ептен не потпораснат. После идеш на корекции, т.е одново ти ги прават. Всушност тоа е поправката. Инаку нема друг начин.
Дали некој знае каде би можела да најдам рачна изработка на сребрен накит, поточно ми треба според мој цртеж да се направи?
Дали некој вадел електронски извод од е-порталот на УВКМ? Функционира ли воопшто или џабе си ги дадов парите?
Јас имам уклучено забрана за интернет во роаминг, 99 ден се плаќа услуга еднаш кога ја активираш и мирна глава
Ти благодарам но пробав но открив тој фајл се отвоарал само во посебна програма Фала ти јас немам никакви фајлови така да небитребало да треба да плаќам.
нема да бидиш смешна бидејќи секој кој што незнае подобро да праша него ли да ќути и да не знае, откако ќе ти пораснат така како што оди гелот нагоре можиш да направиш корекција но да знаеш со самата обработка може да ти стоат до две три недели така со подраснати но според мене ќе ги носиш со сигурност и повеќе ако се добро обработени и ако работи со добари гелови, и кога ќе одиш барај некој со поголемо искуство, за да не ти биде мака за ако некој нокт ти падне уште вториот ден
Види во Веро или Стокомак. Ќе бараш во фрижидерите за замрзнување , мислам ги има како панирани стапчиња од моцарела.
Каде се продаваат zip кеси на делење? Ми треба само една со поголеми димензии. Во книжари најчесто не ги делат од пакување. Фала.
Прв пат треба да купам авионска карта и имам некои прашања. Прво ова што е cabin baggage сo wizz priority дали треба да се чекира, односно дали треба да селектирам и килажа дополнително во полето горе или вака да го оставам како што е? И второ прашање, за што е ова што се фоплаќаат дополнителни 1500 денари и дали е задолжително?