Здраво, неколку години немам отидено во Гостилница Дома-Илинден. Сакам да прашам, каки се со цените сега ако некој бил брзо?
Една женс во Чаир продава,домашни се.Мислам дека е доволно еднаш да се пробат,и веќе нема да ја менуваш.Сенада се вика,инаку.
нема у Сити Мол најгоре имаш дали имате проблеми со Вибер деновиве? никогаш не зезал вака, пример ќе пратам порака, а знам дека им е уклучен интернетот, и ми дава една штикла само сабајлево коа станав, знаев дека ми имаат вратено на пораките, одварам Вибер глеам ништо, после саат време отварам, глеам уше ноќеска ми пишале ама не ми стигнало
многу ме нервира и мене,по 5-6 саати се праќаат пораките..и го апдејтирав и менував 4г-вифи и пак исто...
Искрено не сум порачувала ама сите овие препродавачи не се како што треба или телефоните се индиски со бог знае што внатре. Не би ти препорачала. Подобро поефтин асален телефон, отколку вака.... МТ травел организира, гледам ни инста. 500 ден маврово, 600 ден за пониква, и за шапка исто 500
Според мене не се купува тел од рандом продавница па ако сака и 2,000 ден да е. Да не те боли глава купи си од овластени продавници барем знаеш дека имаш гаранција.
Купувал ли некој во Карневал во ист гејт? видов едни чевли меѓуѕоа малку се поскапи па да знам дали вреди?
оние на излог шо им пишува ,,сѐ по 99“ еве за полесно, прва шо ми текнува таква е на Битпазар на автобуската за накај Автокоманда ама у секое маало има по 1 ваква продавничка
Па побарај види некој дуќан што продаваат фолии, такви има и во Веро Џамбо,Базаро исто има.А такво пузечко цвеќе вештачко има во ЈУСК,Веро Џамбо.Подобро купи вистинско такво цвеќе низ цвеќари има и на страници што продаваат цвекиња.Има секакви ползечки цвеќиња.