Предходната недела менував пижами во друга стружанка, ми ги заменија без проблем ништи не ми рекоа, пробај прво.
кога ќе го внесам изнодот на лимитот ми пишува НЕМАТЕ ПРАВО ДА ГО ПОТПИШЕТЕ НАЛОГОТ. дали морам да имам токен ?
Не, јас немам токен, од телефон ја користам апликацијата, си го менувам лимитот без проблем. Можеби зависи од тоа кој пакет на апликацијата го имаш. Јас го имам стандард пакетот.
До пакетот е. Кај мене е Light пакет и само преглед на транскции е вклучен и не може да се менува ни од кај мене. Оди во прилагодувања-пакети ќе ги видиш пакетите и можеш да направиш промена.
Јас имам 5та година, во машина на рачен програм и ниска температура го перам, одличен е. Мислам дека топчињата ти зависат од составот и плетката на материјал, мојот е 100% волна.
Случајов со Тале и Срце на дланка е пак нешто во фазон вмро сдсм? Или нешто друго? Сигурно не е из чиста мира олкава бука…
Немаат врска партиите, буката е бидејќи тв Алфа и овие од Срце на дланка се фатени дека бараат донации таму каде што баш и не се потребни и од како се откриени не се ни извинија за тоа, а како што излегуваат информации ова не ќе да им било прв пат пак да речиш пропуст направиле, туку се случувачо повеќе пати. Добро е што Лазаров и Миа се уште ја држат активна оваа тема, инаку досега се ова преќутно ќе се заташкаше.
Имам ваква чанта ама целата ми се извалка дека осетлива боја е горе кај патентот е црна….Како да ја исчистам?